• slide

    O nás

Náš příběh


Restaurace Hladinka se nachází v objektu, který je součástí historie města Kladna v Dělnickém domě na náměstí Svobody.

Dělnický dům vznikl spojením a přestavbou tří původně samostatných budov a jeho jádrem se stal hotel Český dvůr z r. 1898.

Proto se snažíme naší novou restaurací vrátit domu jeho ducha z dob, kdy byl významným, a navrátit do historického objektu i českou domácí kuchyni podpořenou o kvalitně ošetřenou a načepovanou hladinku spodně kvašeného ležáku Pilsner Urquell, vařenou od roku 1842 stejnou recepturou.

Náš tým


Pod vedením našeho Head Chefa Jiřího Bosáka a spolu s kolektivem našich kuchařů a cukrářů klademe důraz v Restauraci Hladinka na čerstvost a bezkonkurenční kvalitu servírovaných jídel a dezertů . Náš provozní Jiří Antoš zase klade důraz na vždy perfektní ošetření našich piv.

Náš Chef Jirka Bosák  je srdcem i duší Kladeňák a zde také od narození stále žije.

Měl veliké štěstí, že od počátku jeho kuchařské kariéry mohl získávat znalosti a dovednosti v jednom z nejprestižnějších řetězců restaurací v České republice, Ambiente.

Odtud se přesunul do společnosti La Collezione, uznávaného šéfkuchaře Ricarda Lucqueho, kde se během tří let vypracoval na pozici Sous Chefa La Bottegy.

Nyní se vrátil zpět domů na Kladno a spolu s pracovním kolektivem  chce z Hladinky udělat skvělé místo pro lidi , kam se budete vždy rádi vracet .

Polední menu


Polední menu vaříme pro vás každý den a jsme nato hrdí, že vám můžeme nabídnout výběr z osmi čerstvých poledních nabídek, včetně polévky a dezertů od naší cukrářky.

Naše stále menu a sezónní menu, které budeme připravovat každý měsíc nové, vám můžeme nabídnout naše domácí limonády, ovocnou sodu, moravská a česká vína a pálenky.