Náš příběh

Restaurace Hladinka se nachází v objektu, který je součástí historie města Kladna v Dělnickém domě na náměstí Svobody.

Proto se snažíme naší novou restaurací vrátit domu jeho ducha z dob, kdy byl významným, a navrátit do historického objektu i českou domácí kuchyni podpořenou o kvalitně ošetřenou a načepovanou hladinku spodně kvašeného ležáku Pilsner Urquell, vařenou od roku 1842 stejnou recepturou.

Náš tým

Pod vedením generálního manažera Jiřího Antoše a spolu s kolektivem našich kuchařů a cukrářů klademe důraz v Restauraci Hladinka na čerstvost a bezkonkurenční kvalitu servírovaných jídel a moučníků a na vždy perfektní teplotu našich piv.

Suroviny

Jídla české kuchyně které převážně vaříme připravujeme ze surovin od prověřených dodavatelů a výrobců, které pravidelně navštěvujeme.

Suroviny si pečlivě vybíráme a některé z nich nám dodavatelé vyrábějí na míru.

Polední menu

Polední menu vaříme pro vás každý den a jsme nato hrdí, že vám můžeme nabídnout výběr z osmi čerstvých poledních nabídek, včetně polévky a dezertů od naší cukrářky.

Naše stále menu a sezónní menu, které budeme připravovat každý měsíc nové, vám můžeme nabídnout naše domácí limonády, ovocnou sodu, moravská a česká vína a pálenky.

Tankové Pilsner Urquell

Tankové pivo Pilsner Urquell a Hladinka? Ano to je historie která nás zavazuje udržovat vysokou kvalitu péče o pivo. A proto čepujeme pivo Pilsner Urquell z tanku jako první na Kladně.

Milovníci piva ví o čem mluvím a proto máme pro ně pečlivě ošetřené pivo a pro vás čerstvě navařené domácí jídlo.