Náš příběh
Restaurace Hladinka se nachází v objektu, který je součástí historie města Kladna v Dělnickém domě na náměstí Svobody.
Proto se snažíme naší novou restaurací vrátit domu jeho ducha z dob, kdy byl významným, a navrátit do historického objektu i českou domácí kuchyni podpořenou o kvalitně ošetřenou a načepovanou hladinku spodně kvašeného ležáku Pilsner Urquell, vařenou od roku 1842 stejnou recepturou.
Náš tým
Pod vedením generálního manažera Martina Krauskopfa a spolu s kolektivem našich kuchařů, cukrářů a číšníků klademe důraz v Restauraci Hladinka na čerstvost a bezkonkurenční kvalitu servírovaných jídel a moučníků a na vždy perfektní teplotu našich piv.
Suroviny
Jídla české kuchyně které převážně vaříme připravujeme ze surovin od prověřených dodavatelů a výrobců, které pravidelně navštěvujeme.
Suroviny si pečlivě vybíráme a některé z nich nám dodavatelé vyrábějí na míru.
Polední menu
Polední menu vaříme pro vás každý den a jsme nato hrdí, že vám můžeme nabídnout výběr z osmi čerstvých poledních nabídek, včetně polévky a dezertů od naší cukrářky.
Naše stále menu a sezónní menu, které budeme připravovat každý měsíc nové, vám můžeme nabídnout naše domácí limonády, ovocnou sodu, moravská a česká vína a pálenky.
Tankové Pilsner Urquell
Tankové pivo Pilsner Urquell a Hladinka? Ano to je historie která nás zavazuje udržovat vysokou kvalitu péče o pivo. A proto čepujeme pivo Pilsner Urquell z tanku jako první na Kladně.
Milovníci piva ví o čem mluvím a proto máme pro ně pečlivě ošetřené pivo a pro vás čerstvě navařené domácí jídlo.